اسامی و تصاویر شهدای عملیات سراوان واکنش مقام دولت سیزدهم به ادعا‌های بلاگر اقتصادی در گفت‌و‌گو با علی ضیا درباره آموزش اقتصاد هلاکت 5 تروریست در عملیات سپاه در سراوان فوری/ شنیدن شدن صدای دو انفجار در قشم خبر خوش درباره آخرین وضعیت ماهی‌گیران ایرانی بازداشت شده در امارات + جزئیات پزشکیان در مجمع اقتصادی بریکس: برای ساختن اقتصاد عادلانه می‌کوشیم عراقچی: جهان روزبه‌روز به نظام مالی آمریکا بی‌اعتمادتر می‌شود تأکید پزشکیان بر تداوم اجرای توافقات با هند عارف: از پیروزی‌های ملت قهرمان یمن خرسندیم پزشکیان قبل از عزیمت به هند: بریکس ظرفیت مقابله با یکجانبه‌گرایی است عراقچی:مردم آمریکا نباید هزینه جنگ‌های اسرائیل را بپردازند وزارت دفاع: به‌زودی گوشه‌ای از کوه‌ یخ صنایع دفاعی را می‌بینید «ستاد کل نیروهای مسلح» و «قرارگاه مرکزی قرارگاه خاتم» چه فرقی دارند؟ نقطه‌ضعف بزرگ بمب‌افکن B-21 آمریکا رئیس جمهور: از هیچ تلاشی برای حمایت از چرخه تولید فروگذار نخواهیم کرد

دیپلمات ایرانی: تهران در کنار مردم و دولت جمهوری آذربایجان است

دیپلمات ایرانی: تهران در کنار مردم و دولت جمهوری آذربایجان است سفیر جمهوری اسلامی ایران در باکو گفت، همه کشورهایی که موقعیت آنها بر اساس حقیقت و عدالت است از جمله ایران، از پیروزی جمهوری آذربایجان خوشحال می‌شوند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۱ - ۰۴ مهر ۱۴۰۰ - 2021 September 26
کد خبر: ۱۰۳۵۶۰

به گزارش راهبرد معاصر سفیر جمهوری اسلامی ایران در جمهوری آذربایجان در مصاحبه‌ای اختصاصی با یکی از رسانه‌های این کشور گفت، همه کشورهایی که موقعیت آنها بر اساس حقیقت و عدالت است  از جمله ایران، از پیروزی جمهوری آذربایجان خوشحال می‌شوند.

«سید عباس موسوی» سفیر جمهوری اسلامی ایران در جمهوری آذربایجان روز یکشنبه در مصاحبه با خبرگزاری «ترند نیوز» گفت: «ایران در دو جنگ اول و دوم قره باغ در کنار دولت و مردم جمهوری آذربایجان قرار گرفت. این وضعیت همچنان ادامه دارد.»

 

وی افزود: «رهبر معظم ایران آیت الله سید علی خامنه‌ای موضعی مبتنی بر حقیقت و عدالت نشان داده است. همه مقام‌های ایرانی این موضع را اجرا کرده اند. بر این اساس بسیار خوشحالیم که به اولین سالگرد پیروزی بزرگ جمهوری آذربایجان نزدیک می‌شویم.

سفیر ایران بار دیگر این پیروزی را به  جمهوری آذربایجان تبریک گفت و گفت که ایران در شادی مردم این کشور سهیم است، زیرا جمهوری آذربایجان پس از 30 سال رنج، حق قانونی خود را برای تمامیت ارضی به دست آورده است.

 

موسوی خاطرنشان کرد: «سیاست خارجی ایران بر اساس چند اصل است که مخالف هرگونه اشغال و تجزیه طلبی است.»

سفیر گفت که رهبرعالیقدر ایران سال گذشته  به وضوح اعلام کرد که تمامیت ارضی جمهوری آذربایجان باید حفظ و تمام سرزمین‌های اشغالی توسط ارمنستان باید به جمهوری آذربایجان بازگردانده شود.

 

چندی قبل «الهام علی اف» رئیس‌جمهور جمهوری آذربایجان که برای  افتتاح پادگانی در شهرستان آزاد شده «جبرایل» در مرز با ایران حضور داشت، بر مودت و دوستی بین باکو و تهران تاکید کرد.

وی در این باره گفت:«مرز جمهوری آذربایجان و ایران مرز دوستی است. حفاظت از این مرز برای توسعه روابط با ایران از اهمیت بسیاری برخوردار است. ما از جهات دیگر با جمهوری اسلامی ایران مرز داریم و این مرز به معنای واقعی کلمه مرز دوستی و همکاری است. شهروندان هر دو کشور با عبور از مرز از این امر بهره مند می‌شوند. در عین حال، حجم روزافزون محموله‌ها بیانگر توسعه روابط جمهوری آذربایجان و ایران است.»/فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار